Om mig

Jeg brænder for mit fag! Og jeg er kompromisløs, når det kommer til mit kreative arbejde.

Jeg hedder Rikke Holm. Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet årgang 2000.

Jeg har arbejdet med strategisk kommunikation og rådgivning inden for både private og offentlige virksomheder siden 2006. Jeg har solid erfaring med koncept, kampagner og strategi fra mit arbejde som tekstforfatter inden for reklame- og kommunikationsbranchen. Desuden har jeg otte års erfaring bag mig som kommunikationsansvarlig i konsulentbranchen. 

Jeg har undervist i kommunikation på åbne kurser og i offentlige forvaltninger og arbejder som freelancejournalist inden for magasin/avisverdenen. Jeg har solid erfaring inden for pressemeddelelser, reklame, opsøgende journalistik, artikler, web- og koncepttekster. Jeg arbejder en stor del af min tid med kreative koncepter og nudging i tæt samarbejde med virksomheder og reklamebureauer. Min brede erfaring inden for kommunikation betyder, at jeg har fordelen i at have set kommunikation/reklame og PR fra både bureausiden, fra kundens vinkel – og fra redaktørens bord! 

Giv mig gerne et kald. Har jeg ikke selv de kompetencer, du skal bruge, er der med sikkerhed en i mit professionelle netværk, der kan hjælpe dig videre…

Erfaring:Skærmbillede 2015-04-17 kl. 13.56.51

Tekst | Koncept | Strategi
As We Speak

Redaktør 
Leverforeningen Danmarks patientblad, Levernyt

Freelance journalist
Kjerteminde Avis / Fødevaremagasinet

Tekstforfatter
Clockwork Reklamebureau

Vicedirektør
Seminarer.dk

Projektchef
Seminarer i Amter og Kommuner

Uddannelser:

Behavioural Economics in Action fra University of Toronto 2020

HD Strategisk ledelse fra Syddansk Universitet 2005

HD projektledelse fra Storstrøms Handelshøjskole 2003

Cand.mag. i dansk og virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet 2000