Det siger andre….

Rikke er en rigtig fighter – intet er umuligt i hendes kreative verden. Hun er enormt grundig, meget faglig kompetent og særdeles eftertænksom. Hun har en særlig evne til at stille spørgsmål og vende tingene på hovedet, hvilket giver unikke løsninger, masser af storytelling og gode gennemarbejdede koncepter. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Rikke hos Clockwork, og hun er en fantastisk kollega, inspirator og sparringspartner.

(Anja Saabye, Strategic Customer Insights Manager, Hesehus A/S)


Det har i den grad været et “scoop” at få Rikke med på holdet hos Elite Teater. Jeg er utrolig glad for vores samarbejde. Rikke er meget omgængelig og nem at arbejde sammen med. Og hun overholder altid aftaler og deadlines til punkt og prikke. Rikke er utrolig hurtig og dygtig til at forstå essensen af hvad der skal kommunikeres, og hvordan vi på bedst mulig vis kommer ud til relevante medier. Rikke har i samarbejde med mig udarbejdet teaterets kommunikationsstrategi. Hun er i den grad kreativ og inspirerende. Med ganske få input har hun fået ideer til og skrevet diverse pressemeddelelser. Hun tænker ud af boksen, og vi har derfor i år været i flere medier vi ikke tidligere har været i. Teksterne er fængende og spot-on.

(Eva Egebjert Pasgaard, Sales & Partner Manager, Northside, Tinderbox, Haven m.fl)


Rikke har indgået i den daglige drift af Kjerteminde Avis som journalist med kærlighed til og optimisme for opgaverne. Hun brænder for at skrive og det kan mærkes på hendes tekster. Uanset om hun skriver om politiske emner eller anmelder kulturbegivenheder og koncerter. Rikke er en god og sjov kollega, hun har selvdisciplin og man kan regne med hende når det brænder på. Hun har en evne til hurtigt at sætte sig ind i emnet. Man er heldig at have Rikke med ombord og jeg kan varmt anbefale hende som kollega og tekstforfatter!

(Rikke Mohr Jørgensen, redaktør på Kjerteminde Avis)


Stor tak til ‘As we speak’ og tekstforfatter Rikke Holm. Din branchekendskab og evner til at fange mine tanker på skrift i de to flotte invitationer har været uundværlig. Gennem hele processen med udviklingen af det skoleterapeutiske projekt, har du været en meget vigtig støtte. Og tak for gode råd til udformningen af vores webside.

(Christian Søllested Hansen, Projektkoordinator, Skoleterapeuten.dk)